nielsenamandaa.webblogg.se

#kärlek #drömmar #träning #vänner #ovånner #känslor #skolan #ochalltdärimellan 17år

♥ Dag 13 – Bästa köpet och skador/sjukdomar jag haft.

Publicerad 2013-11-29 20:20:23 i Allmänt

Okej mitt bästa köp.. Måste vart min Boomerang jacka men betalde jag ju inget på men ja. 
Kanske min conceler från MakeUp Store också? Livet räddning för mig som blir röd som jag vet inte vad på vintern.
 
Oj sjukdomar och skador..
 
Nämner några stycken, ja för två veckor sen hade min äggstock suttit fast i min bukvägg så den operarade de så att den inte skulle sitta fast mer. Egentligen trodde de att det var min blindtarm men icke sa nicke, men de tog ut den också.
 
Jag har haft väldigt mycket knä problem för att jag har vuxit så mycket, slatter, hopparknä och ja.
 
När jag var liten var jag nästan konstant sjuk vilket gör att jag har blivit imun mot många sjukdomar och har inte lätt att bli sjuk, men när de väl kommer så kommer de helt enkelt. 
 
För två år sen hoppade mitt lillfinger ur led och de vart gips på de, de roliga var att 3 i klassen hade gips samtidigt på samma arm!

♥ Dag 11 – Ett oslagbart minne.

Publicerad 2013-11-29 20:10:33 i Allmänt

Måste nog bli skolavslutingen när jag gick ut nian, haha fyfan vilken dag och vilka människor <3
 
Jag och Sofia som många vet hade vart osams ända från sommarlovet i sjuan tills nu och vi höll verkligen ihop och tog igen allt som vi missat under våra år. Fanns där för varandra och bara njöt.
Men till avslutingen den spenderades hemma hos alexandra med så fina och roliga människor och jag tror inte en ända människa hade tråkigt, de var mycket alkohol lite väääl mycket där mot slutet men det var verkligen en oslagbar dag att få spendera en sån sorlig dag med fina människor och att den vart så jävla bra!
 
 

♥ Dag 10 – Det här får mig att skratta

Publicerad 2013-11-29 20:05:11 i Allmänt

Det är ju egentligen ganska mycket som får mig att skratta och känna mig lycklig.
Att få vakna upp och känna sig lycklig även fast debara är små saker som kan göra de så älskar jag den känslan av att känna sig så.
Jag har väldigt dålig humor haha eller ja jag kan skratta ganska mycket åt helt onödiga saker, speciellt i skolan när jag blir riktigt rastlös och är uttråkad haha, men skratta måste vara en av de saker jag älskar!
 

♥ Dag 9 – Om jag vann 1 miljon skulle jag.

Publicerad 2013-11-26 09:30:01 i Allmänt

Haha oj en miljon.. 
 
Till och börja med skulle jag köpa mig och min mamma en resa utomlands där de är riktigt varmt och skönt med lyxhotell! Och faktiskt inkassera att jag har PT timmar i tre fyra år framåt, kanske mer! Nya gymkläder, vanliga kläder ja allt jag kan hitta. Spara skulle jag nog också göra, köpa mig en MacBook, ny mobil till min mor och mig. Nya saker till vår lägenhet, ny bil till mig, körkort, sprit att ha på lager (hahah!) och massa saker till mina närmaste vänner!! Ja de är mycket jag skulle köpa haha..
 

♥ Dag 8 - Det här får mig att gråta.

Publicerad 2013-11-26 09:26:58 i Allmänt

Åh, den här kommer göra riktigt ont i hjärtat och berätta. De är ju så mycket man gråter av både i sorg och glädje så får väl försöka avrunda de lite.
 
Något jag alltid gråter över är när något riktigt jobbigt händer eller om man skadar sig de är ju smärtan som gör fruktnsvärt ont. Typ ramla och slå i knät haha de får mig att gråta.
 
En annan sak som får mig att gråta inombors och utanpå ibland är att prata om min pappa. Min pappa är spelmissbrukare och många andra saker och sen i somras slutade vår kontakt och de var jag som valde att bryta upp. De var en riktigt jobbig period i mitt liv som har satt sina spår och sm fortfarande gör så himla ont. Jag grät konstant i en vecka efter allt hände och ju mer som kommer upp desto mer tårar fäller jag.
 
Något som får mig att gråta av smärta och lycka måste vara att gå in i ishallen efter ett långt uppehåll därifrån. De är så himla mycket minnen därifrån som jag inte riktigt bearbetat än men de är både dåliga tårar och lyckliga tårar att jag äntligen får vara på den plats jag älskar mest men ändå så läskigt. 
 
 

♥ Dag 7 – 5 hissar & 5 dissar

Publicerad 2013-11-26 09:20:31 i Allmänt

Eftersom jag har legat på sjukhuset så kommer de här upp var eftersom..
 
Hissar: 
 
- Till Michis som alltid är så sinnes stark genom allt hon går igenom och detsamma gäller Ella
- Att jag är ledig två dagar denna vecka
- Ikeaaas mat, kommer alltid vara en hiss
- MacBook den bästa datorn någonsin, måste införskaffa
- Att bo i stan, nära till allt!
 
Dissar:
 
- Sjuksökterskorna som tog hand om mig var underbara men jag hatar sjukhus, kan de inte göra de livet färgladare eller nått??
- Överskattade högtider så som valborg midsommar..
- Mycket plugg på samma gång, vilket gör mig galen
- Att de är så krånligt att beställa hem från internet..
- Sjukhus mat haha en fet diss..
 

♥ Dag 6 – Min dag i detalj (gårdagen alltså!)

Publicerad 2013-11-17 22:24:17 i Allmänt

Jag vaknade upp ganska tidigt eller ja runt nio halv tio om jag inte minns fel,
Sedan åt jag kite frukost och inväntade att min mor skulle komma hem från jobbet så jag skrev lite här på bloggen och tittade lite på tv och så. Sedan kom min mor hem och vi åkte till ö&b för lite behövliga saker till hemmet haha sedan tog vi oss till Ica Maxi för att handla! Sedan kom vi hem vi båda somnade en kvart i sängen och sedan gjorde jag mig lite i ordning och sen skjustade mamma ut mig till min saknade vän elin i skogstorp där elin sedan övningskörde från till Rebecka i hällby, när vi kom dit så pratade vi lte och gjorde i ordning vår förrät som var skagen tost, sedan pratade vi lite till och gjorde i ordning vår huvudrätt som var tacos sedan åt vi och åt vi. efter de spöade jag elin i vändtian några gånger sådär och sedan körde vi plump och gissa vem som vann?? åt världens godaste efterätt som rebecka hade gjort. mätta och belåtna tog vi oss till övervåningen för singstar och jag vann igen hohoh! sedan gick vi och la oss. rebecka somna först och jag och elin låg vakna till 2 och prata om allt. sedan somnade vi gott!








 

♥ Dag 5 – Min bästa barndomsvän.

Publicerad 2013-11-16 11:48:47 i Allmänt

Erika Erika min finaste bästavän och syster.
 
Jag och Erika har känt varandra i 10 år det här året om vi har räknat rätt.
Hela vår vänskap började med att jag var hennes fadder när jag gick i ettan och hon sexårs och bara några månader efter de så flyttade jag in på samma gård som henne och första dagen jag var ute så stod hon där och skrek "De är min fadder!!" haha jätte söööt. Så sen  den dagen har vi vart vänner, visst de var mycket tjafs mellan oss alla tjejer på gården men jag har alltid vetat vart jag haft Erika och hon har alltid stått brevid mig genom allt.r
Vissa veckor hörs vi inte av alls men sen vi börja gymnaiset på samma skola pratar vi dagligen. Och nu har jag ju flyttat högst upp i hennes hus och de gör att jag känner mig ännu mera trygg med hennes och min vänskap och att jag har nära till henne om något skulle hända. 
 
Vi både hade riktigt jobbiga perioder i sommar och vi grät ut tillsammans och klarade oss igenom de. Och de gjorde oss bara ännu starkare.
 
Erika är inte längre min bästavän hon är min alldelse egna lillasyster jag aldrig fick. Hon kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och jag skulle kunna offra mitt liv för att hon skulle få leva. De är ingen vanlig vänskap vi har den är speciell och jag kommer alltid älska Erika även fast vi iibland har våra upp och ner dagar. För jag vet att vad än som händer så står hon alltid kvar och jag kommer aldrig lämna henne.'
 
 
 
 

♥ Dag 3 – Tio sanningar om mig.

Publicerad 2013-11-12 18:15:07 i Allmänt

- Jag är jätte mörkrädd
- Jag älskar ris med ketchup på haha, godaste
- Förut hade jag en tvångssyndrom att sprita händerna hela tiden(ibland kommer den tillbaka)
- Jag ljög om i pricip allt för min mamma för ett år sen
- Jag älskar att skriva eller ja att uttrycka min känslor och tankar i ord
- Jag har aldrig spytt av alkohol 
-Sola solarium var typ en drog för mig förut
- Jag måste somna på en speciell sida
- Vaje gång någon nämner min pappa känns de som ett slag i magen
-Inann vi flyttade dit vi bor nu vågade jag inte vara hemma själv
 

♥ Dag 2 – Släkt och familj (gårdagens)

Publicerad 2013-11-12 18:06:02 i Allmänt

Min släkt består utav mormor, låtsas morfar, morfar, 2 morbröder och fyra kusiner.
Men sedan finns även min morbrors ex med i bilden också.
Vi har vart en ganska splittrad släkt genom alla år, aldrig haft en riktig släkt kontakt med varandra på grund av att de har funiits många missbruk osv  i släkten men de är nu på senare dagar eller ja de här året som jag faktiskt har kommit riktigt nära några av mina kusiner och en morbror. 
Mormor och henes man har alltid betytt mycket för mig och detsamma min morfar även fast han är speciell men han har mycket intressant att berätta delvis. 
Någon som jag faktiskt är mest glad över att ha bildat en bättre relation med är min kusin Johanna. Jag har liksom alltid vetat att vi är ganska lika och har mycket gemensamt men vi har liksom aldrig vågat eller gjort något åt vår konstiga relation men idag är vi på en väldigt bra väg till en bra relation och de gör mig riktigt glad.
 
Min familj består utav min mamma. 
Min mamma kan vara den finaste människan på jorden.Vår sommar var riktigt upp och ner, jag har aldrig vågat berättat mycket för min mamma men idag berättar jag mycket för henne jag aldrig skulle berättat förut. Hon är den bästa som finns och jag skulle aldrig klara mig utan henne.
 
Sedan har jag också en bror som bor i Göteborg men som inte är min mammas son utan min pappas. Men min bror har ingen kontakt med vår pappa. Och samma sak gäller för mig.
Jag älskar min bror och vår relation är på god väg att bli en riktigt lillasyster-storebror relation. Vi har inte växt upp med varandra alls vilket har gjort att vår relation har vart upp och ner men den är på en himla god väg.
JOHANNA OCH JAG!
 
 
Under den här sommaren släppte jag min pappa av många olika anledningar och har ingen kontakt med honom idag. Många får säkert chocken över det men de är ett beslut jag har tagit och är riktigt nöjd över det.

♥ Dag 1 – Presentation av mig själv

Publicerad 2013-11-10 20:46:50 i Allmänt

Jag heter Amanda Bente Björn-Nielsen och är 17 år.
Jag bor i Eskilstuna med min mor och pluggar på samhällslinjen på Rekarne i etuna. 
Snart kommer jag inte längre heta Bente Björn-Nielsen utan jag kommer byta namn och heta Amanda Kristina Ullberg! Jag är faktiskt oftast på bra humör och äääälskar att träffa nya människor. Men jag har även en tillbaka dragen sida men så fort man lärt känna mig förstår man hur knäpp jag är haha..

-

Publicerad 2013-11-10 20:44:14 i Allmänt

♥ Dag 1 – Presentation av mig själv 
♥ Dag 2 – Släkt och familj
♥ Dag 3 – Tio sanningar om mig.
♥ Dag 4 - En vanlig vecka.
♥ Dag 5 – Min bästa barndomsvän.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – 5 hissar & 5 dissar
♥ Dag 8 - Det här får mig att gråta.
♥ Dag 9 – Om jag vann 1 miljon skulle jag..
♥ Dag 10 – Det här får mig att skratta.
♥ Dag 11 – Ett oslagbart minne.
♥ Dag 12 – Tre bilder som gör mig glad.
♥ Dag 13 – Bästa köpet och skador/sjukdomar jag haft.
♥ Dag 14 – Något som är viktigt för mig.
♥ Dag 15 – En person som betyder mycket.
♥ Dag 16 – Min önskelista.
♥ Dag 17 – Utlandsresor jag varit på.
♥ Dag 18 – En person jag vill byta liv med för en dag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Någon jag saknar.
♥ Dag 21 – Saker jag vill göra innan jag dör
♥ Dag 22 – Det här upprör mig
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Mitt rum.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Min förebild/någon jag ser upp till.
♥ Dag 29 – Mina drömmar.
♥ Dag 30 – Vart jag helst vill vara just nu.

Japp fest var de

Publicerad 2013-11-09 15:01:14 i Allmänt

Okej gårdagen hade vi en liten återträff fest med några från stålfors och några andra också! Haha och som vanligt vart det föööör mycket hahah men kul var det! Hade en sjukt bra kväll! 





-

Publicerad 2013-11-01 19:27:09 i Allmänt

Idag är en sån här dag som jag saknar Ina så otroligt mycket. Jag vet att hon säkert rockar uppe i Stockholm och hjälper massa människor med att nå deras mål! Jag var faktiskt Inas första PT-kund någonsin vilket känns riktigt stort. Från första början tänkte jag vem fan är den här blondinen... Men så fel jag hade! Hon visade sig vara den peppande och helt otroliga PT och vän! Att köpa pt timmar är riktigt dyrt, hela 25.000kr har jag lagt ner på de men så himla värt det har varit. Kan ha vart mitt bästa köp någonsin! 

Ina kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta och jag kommer alltid minnas henne som en räddning i livet. Henne kunde jag skatta med, skrika på när jag inte orkade lyfta vikten mer och gråta ut allt. Hon märkte direkt om något var fel och fanns alltid där!

Världens finaste och underbaraste Ina, du är så saknade! Fina du!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela