nielsenamandaa.webblogg.se

#kärlek #drömmar #träning #vänner #ovånner #känslor #skolan #ochalltdärimellan 17år

-

Publicerad 2013-12-30 23:43:43 i Allmänt

Men jag tänker inte låta honom ta min energi som han gjorde i somras aldrig. 
Long gone and moved on är de rätta orden för honom.
 

-

Publicerad 2013-12-30 23:40:26 i Allmänt

jag pratade med min pappa idag.
 
jag ringde och bad honom att skriva på vårdnaden till mamma så jag kan slippa vara hans barn och byta mitt efternamn. 
 
de kändes skönt på ett sätt att få ringa och bara berätta att de är såhär jag vill ha de. han vart nog väldigt chokad när jag ringde lika chockad var jag att jag ringde. men jag behöver komma ifrån honom och de är nu. 
han sa att jag har valt min situation och att jag får skylla mig själv och de förstod jag inte riktigt, jag valde de inte, han valde att bli missbrukare och alla andra saker som har hänt mellan oss. de var fan inte jag, de var jag som tog steget ifrån människan jag ska kalla pappa som bedragit mig hela jävla livet.
 
jag vill och är inte hans barn längre, jag är inget till honom och de kommer jag aldrig bli igen. 
äckel,.

-

Publicerad 2013-12-24 00:17:36 i Allmänt

Snälla Amanda lova att bli bättre för din egen skull. Lova att sluta straffa dig själv för allt. Lova att vara ärlig mot dig och din kropp vad du känner. Och låt ingen annan ha övertaget av dig för du ser hur hårt de sänker dig.

♥ Dag 19 – Något jag saknar

Publicerad 2013-12-21 14:29:05 i Allmänt

Måste faktiskt vara nian. Gud vilket år de var, men sista terminen var nog det som tog hem priset! Jag, Alex och Anton gjorde verkligen absolut ingenting på lektionerna utan gled runt och bara va typ. Faktiskt då som vi tre kom riktigt nära varandra och jag är glad att de är två av mina närmsta vänner idag! fina ni, fina oss<3
 
 

<3

Publicerad 2013-12-17 22:09:29 i Allmänt


Du är så bra min vän och jag vet inte vad jag hade gjort utan dig. Solstrålen<3

Skoltrött

Publicerad 2013-12-15 22:41:54 i Allmänt

Jag är så himla trött på skolan. De är bara alldeles för mycket och vet knappt hur jag ska klara mig igenom alla dessa uppsatser och prov. Jag har prov imorgon och har endast tittat någon gång på vad man ska kunna och känner att motivationen är så jävla långt ner på marken just nu. Skulle behöva träna men får man de? Näää. Träningen liksom hjälper en på vägen, som en slags terapi istället för min kurator Terry. Men veckan erbjuder inte bara dåliga saker utan bra också. Och vi går på lov! Heaven.

Egentid

Publicerad 2013-12-12 19:55:51 i Allmänt

Jag har kommit på en sak. 

Egentid för mig är inte längre att bada och lyssna på musik, utan de är att komma hem efter skolan vara hemma själv sätta mig ner i köket, äta en god mellis och läsa något jag gillar, de har liksom blivit jag. 

♥ Dag 16 – Min önskelista.

Publicerad 2013-12-08 13:32:58 i Allmänt

1. MacBook
2. Inredningsaker till mitt rum
3. Massa jeans
4. Skal till mobilen
5. Massa smink från MakeUp Store
6. En nedrösbacke 
7. En ny väska
8. Skinnhandskar
9. Tattos
10. Dr Martens 

♥ Dag 15 – En person som betyder mycket.

Publicerad 2013-12-08 13:31:14 i Allmänt

Den här är ju himla svår, de är ju så många fins människor runt omkring mig som betyder hur mycket som helst. Men min bror, Thomas Nielsen.
 
Jaa, vi är ju halv syskon om man ska vara riktigt ordenlig! Vi har samma pappa men inte mamma, fast ibland känns det som vi har samma mamma. 
 
Hans mamma dog i bröstcancer när han var fem år och idag är han 27, bor i Göteborg med den härligaste tjejen, med hund och katt. Vår kontakt har varit så mycket upp och ner på grund av tusen olika saker men mest av våra delade meningar om vår pappa. Idag har ingen av oss kontakt med honom, Thomas har inte haft det på år och dagar medan min kontakt slutade i somras. Jag är glad att jag släppte min pappa för äntligen kan jag och Thomas börja bygga på vår syskon relation på riktigt utan att vår äckliga pappa står ivägen för den.
 
Jag har alltid känt mig så stolt över att haft en bror sen den dagen jag förstod att han fanns. Men jag tror inte att jag trodde på det förrän den dagen jag träffade honom för första gången. Det var liksom så coolt att ha en storebror och få vara lillasyster. 
 
Eftersom vi bara har haft bra kontakt i ett år även fast jag har vart där några gånger sen jag gick i sjuan så är de först nu efter mitt uppbrott från min pappa som jag verkligen vet vart jag har honom. Vi sitter i samma båt just nu och de känns skönt att ha någon som vart där.
 
Men jag tror också att vi båda är så himla rädd om varandra att de övergår i en slags blyghet och pinsam tystnad istället för att de övergår i massa prat om allt. Klart att de är svårt att starta en relation med någon man borde känt sen man var liten efter 17år men vi försöker. 
 
jag är stolt över att thomas är min storebror och jag älskar honom så himla mycket och hoppas att vi kommer få världens bästa syskon relation. 

!

Publicerad 2013-12-04 10:04:20 i Allmänt

Något jag faktiskt alltid tänkt på är att jag och Elin alltid har så sinnes kul ihop. Vi har känt varandra runt 4-5 år men vi har aldrig vart konstant utan de har liksom gått i perioder. Vi har aldrig bråkat utan varje gång vi ses är de som jag träffade henne igår och de hörrni är en riktig vänskap. 

Första gångerna vi var standarden att vi åt kebab på stan och sedan åkte vi hem till henne för mys där jag alltid stannade över natten. De är en speciell känsla att vara med Elin, många säger att vi är riktigt lika i utseendet! Jag tror att jag och Elin alltid kommer hålla ihop, för även om de är så att vi inte hörs på månader är allt som vanligt när jag träffar henne. 


♥ Dag 14 – Något som är viktigt för mig.

Publicerad 2013-12-02 19:50:12 i Allmänt

Något som verkligen är jätte viktigt för mig är att klara av skolan, att få allt gjort, att kunna uppnå mina mål men även kunna slappna av när de är för mycket i skolan som just nu. Visst jag har gjort mitt eget val att gå Sam men ibland vill jag bara dö för att de är så himla mycket hela tiden. 

1 december

Publicerad 2013-12-01 12:48:24 i Allmänt

Det är 1 december och jag ska snart bege mig ner till stan för att träffa Michis. Måste hitta färgglada papper så jag kan göra tal kort till imorgon! 

Juste jag har ju the body shops stora adventskalender eller heter de så? Ja men tänkte att jag kan försöka slänga upp en bild på varje lucka!  


Första luckan, Honungs shower gel, luktar mycket gott!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela